Υλικά:
1 κιλό γαύρο
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Αλάτι
Ελαιόλαδο σε ψεκαστήρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το γαύρο.
Στη συνέχεια, τον αλατίζουμε και τον αφήνουμε να στραγγίσει σε σουρωτήρι.
Βάζουμε σε λαμαρίνα λαδόκολλα, αλευρώνουμε το γαύρο και τον απλώνουμε στην λαδόκολλα
Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε για 15 περίπου λεπτά στους 250 βαθμούς στον αέρα.
Συνοδεύουμε το φαγητό μας με χόρτα ή λαχανικά της αρεσκείας μας.